Start din karriere på Rigshospitalet

​Bliv en del af en spændende og højt specialiseret arbejdsplads – hele Danmarks Rigshospital

Din udvikling, dine ambitioner og dit liv hos os

På Rigshospitalet træder du ind i en verden af muligheder med plads til dig, dit talent og dine ambitioner.
 
Hos os bliver du en del af et højt specialiseret hospital med behandling, pleje, forskning, udvikling og uddannelse i international klasse. 

Du får mulighed for at arbejde med helt særlige patientgrupper, spændende og banebrydende behandlinger og nogle af landets dygtigste fagfolk. Rigshospitalet er for mange patienter, den sidste mulighed, og vi har et særligt ansvar for sikre, at alle patienter i Danmark har et behandlingstilbud - uanset hvor sjælden eller kompliceret deres sygdo​m er. 
​​​Stærkt kollegaskab og høj faglighed

Hver eneste dag arbejder vi med at gøre hinanden bedre, og i et job hos os kommer du derfor også til at indgå i et stærkt fagligt miljø. Vores kollegaskab og vores faglige som sociale relationer er grundstenene til et trygt og udviklende arbejdsliv, som vi gør os meget umage for at stimulere og vedligeholde.

Forskning og innovation spiller en særlig rolle på Rigshospitalet. På Rigshospitalet har vi ansvar for at sikre, at også fremtidens patient får glæde af de landvindinger, der sker som følge af en ny viden på det sundhedsvidenskabelige område. For os handler forskning både om at kunne bedrive forskning på internationalt højt niveau og bidrage til ny vigtig viden for vores patienter. Men det handler også om at støtte og udvikle de gode ideer og initiativer på afdelingerne, der hele tiden gør vores patienters behandlingsforløb og livsmuligheder bedre.

Alle medarbejdere på Rigshospitalet spiller en rolle i dette forsknings- og udviklingsarbejde og deltager i arbejdet med at tilbyde den bedst mulige behandling til alle vores patienter i hele Danmark, på Grønland og Færøerne.
  

Vil du være med til at gøre en forskel?

Kom og #JobMedOs

Kom med ind i hjertet af Rigshospitalet 

Følg hverdagen i mange af vores afdelinger på deres sociale medier.  ​Du kan også følge hele Rigshospitalet hvor vi viser nye forskningsresultater, nyheder og alle de andre sider frem af hverdagen på vores hospital.
​​
 @Rigshospitalet​    @Rigs​hospitalet

Fællesskaber og tilbud til dig

Som ansat på Rigshospitalet har du mulighed for at deltage i en lang række sociale og faglige tilbud:

  • Løbehold med en professionel coach én gang om ugen.
  • Træning i fitnesscenter på Blegdamsvej med et stort udvalg af maskiner, vægte og holdtilbud.
  • Kunstforening, som arrangerer udstillinger, ture og besøg hos kunstnere.
  • Rigshospitalets kor, som synger på hospitalet og til arrangementer.
  • Vinklub med 6 årlige vinsmagninger samt udflugter og indkøb.
  • Faglige symposier for vores mange forskellige faggrupper
  • Foreninger, netværk og faglige fællesskaber for vores forskere og studerende ​

Hele Danmarks Rigshospital

Vi er hele Danmarks højt specialiserede hospital med behandling, forskning og uddannelse på bedste internationalt niveau.

Rigshospitalets særlige ekspertise sikrer, at alle patienter - uanset hvor sjælden eller kompliceret deres sygdom er - har et behandlingstilbud af høj faglig kvalitet inden for landets grænser.

Gennem inddragelse, respekt og omsorg tilpasser vi behandlingen til den enkelte patients behov. Sammen med kolleger fra andre hospitaler og sektorer skaber vi et nært og sammenhængende sundhedsvæsen med fokus på det, der er værdifuldt for den enkelte.

Gennem stærke partnerskaber med andre hospitaler, universiteter og virksomheder deltager vi aktivt i at opnå og dele ny viden. Et stærkt fokus på innovation sikrer, at nye behandlinger og resultater kommer hele Danmark og resten af verden til gode.

​​

Rigshospitalet siden 1757

Som ansat på Rigshospitalet bliver du en del af en arbejdsplads med en værdifuld historisk arv. Hospitalet blev grundlagt i 1757 og er dermed Danmarks ældste hospital. Det er også landets største hospital med omkring 12.000 ansatte. På Rigshospitalet kommer patienter fra alle dele af Danmark, Grønland og Færøerne, når de har brug for de højt specialiserede behandlinger, som vi kan tilbyde.Redaktør