​​​​​

Brystkræft, klinik 4262 og sengeafsnit 5014

Brystkræft, klinik 4262 og Brystkræft, sengeafsnit 5014 er ansvarlig for den medicinske brystkræftbehandling. I planlægningen af din behandling tager vi udgangspunkt i din aktuelle situation, og vi bestræber os på at støtte og vejlede dig, så du kommer godt og trygt igennem dit forløb.

Brystkræft, klinik 4262 og Brystkræft, sengeafsnit 5014 har et team af læger, sygeplejersker og sekretærer, som er specialister i behandling og pleje af patienter med brystkræft. Vi varetager den medicinske brystkræftbehandling af patienter fra København, Frederiksberg, Tårnby og Dragør Kommune. Strålebehandling sker i Strålebehandling, klinik 3981​ og operationer gennemføres på de specialiserede operationsafsnit.

Behandling og lægesamtaler
Kræftbehandlingen kan omfatte kemoterapi, antihormonel behandling, antistofbehandling og strålebehandling. Lægen vil ved den første samtale tage udgangspunkt i din aktuelle situation og vejlede dig om, hvilken behandling eller kombination af flere forskellige behandlinger, som vi vil anbefale dig. Du er altid velkommen til at have pårørende med til samtaler hos os.

Vi bestræber os på at give dig al den pleje, støtte og vejledning, som du har brug for, så du kommer trygt igennem dit forløb hos os. 

Kontakt


Udenfor åbningstid på hverdage, i weekend og på helligdage sengeafdeling 5014, telefon 35 45 50 14


Redaktør