​​​​​​

Strålebehandling, klinik 3981

Strålebehandling, klinik 3981 er ansvarlig for strålebehandling af patienter med alle former for kræft. I planlægningen af din behandling tager vi udgangspunkt i din aktuelle situation, og vi bestræber os på at støtte og vejlede dig, så du kommer godt og trygt igennem dit forløb.

​​Strålebehandling, klinik 3981 har et team bestående af læger, fysikere, sygeplejersker, radiografer, dosisplanlæggere, teknikere, IT-folk og sekretærer, som er specialister i behandling og pleje af patienter, som skal have strålebehandling. For hver kræfttype er der udpeget en overlæge, som har det overordnede ansvar for strålebehandling af den specifikke kræftform.
 
I Strålebehandling, klinik 3981 varetages strålebehandlingen af alle patienter i Afdeling for Kræftbehandling,  som skal have strålebehandling. Vi strålebehandler også patienter fra Hæmatologiske Klinik på Rigshospitalet samt patienter fra andre hospitaler i Region Hovedstaden, Region Sjælland, Grønland og Færøerne.

Strålebehandling, klinik 3981 har i mange år været et af verdens førende centre inden for udvikling og anvendelse af ny teknologi til strålebehandling. Klinikken har været i front med hensyn til udviklingen af nye teknologier, og ikke mindst med hensyn til hurtigt at bringe de nye teknikker i anvendelse i den daglige patientbehandling. De seneste 10 års væsentligste teknologiske landvindinger indenfor strålebehandling har således haft vores klinik som en de første og største aktører.

Behandlingen skræddersys til hver enkelt patient, læs mere om forløbet af strålebehandlingen

Receptionen

Ved første møde skal du henvende dig i vores reception. Her vil du blive vist hen til det venteområde, som du skal gå til. Ved efterfølgende besøg kan du benyttes selv-check-in.​

Ventefaciliteter

I vores venteområder kan du få kolde og varme drikke. Ved længerevarende besøg er der desuden mulighed for at få en sandwich eller yoghurt.​ Vi har et hvilerum, hvor du kan slappe af og finde ro,  og et børnerum, hvor familier med børn kan tilbringe ventetiden.

Kontakt

​​
Redaktør