Team 3: Leukæmi, godartede blodsygdomme, blødersygdomme og akutenhed

I klinikken i team 3 behandler vi patienter med leukæmi, godartede blodsygdomme og blødersygdomme. Vi har også en akutenhed for hæmatologiske patienter.

Vi behandler:

Ambulant behandling 

Kontrolbesøg og ambulant behandling foregår i klinikken på afsnit 4222. Lægekonsultationer er i tidsrummet fra kl. 9.00-14:30 og sygeplejetider foregår kl. 8:30-13:15. 

Dørene er åbne fra kl. 08:00 til kl. 16 

Akut behandling 

Opstår der akutte symptomer relateret til din blodsygdom sygdom eller behandling, som ikke kan vente til næste kontrolbesøg i dit stamafsnit, kan du få kontakt med akutenheden på tlf. 35 45 42 22. 

Sygeplejersken vil, i samarbejde med akutlægen, vurdere om du skal komme ind og eventuelt indlægges eller om det kan klares over telefonen.  

Indlæggelse 

Hvis du får behov for indlæggelse i forbindelse med din behandling, vil du blive indlagt på sengeafsnit tilknyttet team 1 og team 2. Team 3 er nemlig ikke tilknyttet et sengeafsnit. 

  • Skal du indlægges med akut leukæmi,  aplastisk anæmi, blødersygdomme og myelodysplasi sker det som hovedregel på team 2’s sengeafsnit 4043.

  • Øvrige patienter indlægges på team 1's sengeafsnit 5052. 

Medicinudlevering

Medicin bestilles via www.minsundhedsplatform.dk. Her skal du logge på med NemID. Hvis du har spørgsmål af teknisk karakter til Min sundhedsplatform: 

Ring til 69 90 68 00, hverdage kl. 9-14 eller skriv til minsundhedsplatform@regionsjaelland.dk

Du kan få udleveret medicinen, som er blevet bestilt, fra kl. 8:00-12:00 og igen fra kl. 12:30-15:00. Det gælder kun medicin fra en godkendt liste fra Region Hovedstadens og Rigshospitalet, og kun hvis medicinen indgår i behandlingen af din blodsygdom, er en direkte følgesygdom eller virkning af behandlingen. Du får medicinen udleveret gratis og til 3 måneder af gangen. Medicin, der ikke er omfattet af listen, får du recept på, og det skal du selv købe på apoteket. 

Ledelse

Overlæge Ulrik Malthe Overgaard
Afdelingssygeplejerske Birgith Skovsgaard 


Redaktør