Til skoleelever og studerende

Her kan du læse mere om, hvor du kan finde viden om seksuelle overgreb i forbindelse med dit projekt eller emneuge.

Mange skoleelever og studerende vil gerne besøge centret i forbindelse med en emneuge eller et speciale. Vi er glade for, at så mange er interesserede i at undersøge og skrive om seksuelle overgreb, men vi kan desværre ikke tage imod besøgende i centret.

På vores hjemmeside kan du finde information om centret samt finde viden om seksuelle overgreb.

Mange ønsker at vide, hvordan man kan blive påvirket af et seksuelt overgreb. Det og mere kan du læse om i pjecen "Generelle reaktioner efter et seksuelt overgreb". Du kan finde pjecen her. 

Hvis du ønsker at vide, hvor mange mennesker der kontakter Center for Seksuelle Overgreb, hvilken relation de har haft til gerningspersonen og andet omkring overgrebet, henviser vi til, at du læser i vores Statusrapport 2017-2019. Her kan du også læse om drugrape, grunde til ikke at anmelde, digitale krænkelser samt om de seneste projekter i centret.

Under Videnscenter kan du finde viden om centrets aktuelle projekter om seksuelle overgreb.

Se desuden alle publikationer, præsentationer og film fra CSO her

Du kan også læse mere på vores søstercenter i Aarhus’ hjemmeside her samt hjemmesiden.

Hvis du har konkrete spørgsmål til ovenstående, eller får du ikke svar på dit spørgsmål efter at have læst materialet, kan du kontakte Center for Seksuelle Overgreb på mail: cso.rigshospitalet@regionh.dk Redaktør