Hør professorens podcast om personlig medicin

​PODCAST: Hør professor Finn Cilius fortælle om mulighederne for bedre behandling.​Nye teknologiske muligheder og årtiers forskningserfaringer gør det nu realistisk at tale om et paradigmeskifte, hvor sundhedsvæsenet bredt set kan begynde at tilbyde mere personlig medicinering og behandling.

Klinikere skal vænne sig til en helt ny tidsalder, hvor kliniske beslutninger i høj grad skal baseres på den viden, som findes i store datasæt om patienterne. Disse data skal anvendes mere systematisk i samarbejde på tværs i sundhedsvæsenet

Finn Cilius er professor og klinikchef i Genomisk Medicin på Rigshospitalet samt centerleder for det nye Genomcenter Øst. Hør podcasten, hvor han fortæller, hvordan det nye samarbejde Personlig Medicin Østdanmark, i fremtiden skal gøre det muligt for klinikere og forskere at analysere data, stille en præcis diagnose og tilbyde en effektiv behandling, der er tilrettelagt til den enkelte patient. 

Hør podcast

Varighed: 18.51 min.

Fakta

Personlig Medicin i Østdanmark indgår i og er en del af den nationale strategi for personlig medicin

Personlig Medicin Østdanmark er et samarbejde mellem Region Hovedstaden, Region Sjælland, Københavns Universitet SUND, og Danmarks Tekniske Universitet. Det blev lanceret 1. februar 2019.

Læs mere

Er du interesseret i at vide mere, kan du læse om personlig medicin i dette særnummer af Indenrigs (Rigshospitalets medarbejdermagasin)


Du kan også læse mere her:
 

 


Redaktør