Hjerne- og Nervesygdomme, specialklinik 7065​

I Hjerne- og Nervesygdomme, specialklinik 7065 undersøger vi patienter, som er henvist med uafklarede neurologiske symptomer fra hjerne, rygmarv, nerver og muskler.​

Hjernekræft, klinik 48

Hjernekræft, klinik 48 tilbyder ambulant opfølgning og mulighed for åben kontakt til Hjerne- og Nervesygdomme, sengeafsnit 38 til patienter efter indlæggelse med hjernekræft. 

Smerteklinikken - Glostrup

Smerteklinikken - Glostrup behandler voksne patienter med CRPS - Complex Regional Pain Syndrome. Smerteklinikken - Glostrup varetages af Afdeling for Hjerne- og Nervesygdomme i samarbejde med Afdeling for Bedøvelse, Smerter og Respirationsstøtte.

Dansk Multipel Sklerose Center

​​​Dansk Multipel Sclerose Center undersøger og behandler sklerose.  

​​Dansk Hovedpinecenter​

​Dansk Hovedpinecenter er et højt specialiseret tværfagligt center for behandling af patienter med meget svær hovedpine og migræne eller patienter, der har en sjælden hovedpinesygdom. ​​

Epilepsiklinik​ken, 2164

​​​​Epilepsiklinikken, 2164 undersøger og behandler voksne patienter for epilepsi​.

Hjerne- og Nervesygdomme, klinik 7PA

​​​​​​I Hjerne- og Nervesygdomme, klinik 7PA undersøger vi patienter, som er henvist med uafklarede neurologiske symptomer fra hjerne, rygmarv, nerver og muskler​.​ 

Hukommelsesklinikken, 8015/8025

​Hukommelsesklinikken, 8015/8025 modtager et stort antal patienter med hukommelsesforstyrrelser og demenssygdomme fra lokalområdet samt patienter med arvelige, uafklarede eller sjældne demenssygdomme fra hele landet.

Klinik for Bevægeforstyrrelser, 7PA​

​​​Klinik for Bevægeforstyrrelser, 7PA vejleder, rådgiver og behandler bevægeforstyrrelser, de primære områder er Parkinson, atypisk Parkinson og Dystoni. 

Nerve- og Muskelsygdomme, klinik 8077

​​​​Nerve- og Muskelsygdomme, klinik 8077 har ansvaret for patienter med sygdomme i muskler, nerver i arme og ben og rygmarvens nerveceller, som st​yrer musklerne.​ 

Spasticitetsklinikken, 7PA

​​​​​Spasticitetsklinikken, 7PA foretager analyse, behandling og vejledning omkring muskeloveraktivitet/ spasticitet. I et tværfagligt teamsamarbejde mellem neurologer, terapeuter, ortopædkirurger, neurokirurger, neurofysiologer og anæstesiologer tilbydes alle former for behandlinger af muskeloveraktivitet. Klinikken foretager bl.a. botulinumtoxin behandlinger.

Blodpropper og Blødninger i Hjernen, klinik 25​

​Blodpropper og Blødninger i Hjernen, klinik 25 er et ambulant tilbud og en del af Apopleksienheden på Rigshospitalet - Glostrup. Formålet med besøg i klinikken afhænger af den enkelte patients forløb efter en blodprop eller blødning i hjernen.