Kontakt Hukommelsesklinikkens udefunktion Bornholm

På grund af strejke blandt sygeplejersken kan der fra den 21. juni forventes længere ventetider og aflyste undersøgelser i Hukommelsesklinikken. Der kan også være ventetid på klinikkens telefoner, både til hovednummer og til sygeplejersker. Patienter som får aflyst deres tider vil modtage direkte besked fra klinikken.

Hukommelsesklinik
Bornholms Hospital
Opgang F, etage 1
Ullasvej 8
3700 Rønne


Telefon: 38 67 10 16
Telefontid: kl. 8.00 - kl. 15.00, mandag - fredag


Meld afbud, hvis du er forhindret

Har du ikke mulighed for at komme, vil det være en stor hjælp, hvis du melder afbud til os på telefon eller ved at skrive til os.

Skriv til os

Hvis din henvendelse indeholder personfølsomme oplysninger som for eksempel dit personnummer eller oplysninger om dit helbred, skal du skrive til os på en sikker forbindelse.

For borgere og patienter

For virksomheder og myndigheder 

Virksomheder og myndigheder kan skrive sikkert til os via:

Hvis du er i tvivl om, hvilken løsning du kan anvende, skal du kontakte din it-afdeling. 

Hukommelsesklinikken udsætter flere planlagte tider. Alle patienter med en tid inden for de nærmeste dage vil blive ringet op. 

For at mindske risiko for smitte med coronavirus udsætter Hukommelsesklinikken indtil videre en del planlagte tider. Klinikken er dog åben for visse uopsættelige besøg, og nogle af de planlagte skanninger af hjernen vil blive gennemført som planlagt. 

Alle de berørte patienter og pårørende vil blive kontaktet telefonisk. Mange vil blive tilbudt telefonkonsultation som erstatning for besøg i klinikken. Har du fået aflyst dit besøg, vil du senere blive tilbudt en ny tid. Kontakt os, hvis du i mellemtiden får forværring af dine symptomer. 

Vores telefoner er åbne i lukkeperioden indenfor normal telefontid. 


Redaktør