Henvisning og indkaldelse

​For at blive undersøgt hos Hukommelsesklinikken, 8015/8025 skal du henvises af en læge. Læs mere om henvisning og indkaldelse til undersøgelse.

​​

Henvisning til Hukommelsesklinikken, 8015/8025

For at blive undersøgt, skal du henvises af en læge. Det kan være din praktiserende læge, en speciallæge eller en læge fra en sygehusafdeling, som sørger for, at du bliver henvist. 

Du vil hurtigst muligt efter henvisningen få en bekræftelse på, at vi har modtaget din henvisning og information om eventuel ventetid. 

En henvisning til Hukommelsesklinikken, 8015/8025 kan være relevant, hvis du eller din pårørende har bemærket, at hukommelsen er blevet forringet, at du har mistet praktiske færdigheder eller har ændret personlighed og adfærd. 

Du kan også blive henvist, hvis der er en arvelig sygdom i din familie og du har behov for genetisk rådgivning. Du kan også blive henvist fra andre klinikker og specialister, hvis der er mistanke og særlige sjældne sygdomme, eller hvis der er tvivl om, hvad du fejler.


Indkaldelse

Du vil modtage indkaldelsen i din e-boks, med mindre du har dispensation til at modtage post fra det offentlige som almindelig post. Bemærk, at der er bilag til indkaldelsesbrevet. ​​

Redaktør