Masteruddannelse i hovedpinesygdomme

Masteruddannelsen i hovedpinesygdomme skal give sundhedsprofessionelle ekspertise inden for hovedpineforskning og -behandling. 

I 2016 startede Københavns Universitet i samarbejde med Dansk Hovedpinecenter en masteruddannelse for sundhedsprofessionelle i hovedpinesygdomme: Master of Headache Disorders.

Master of Headache Disorders er en international, tværfaglig efteruddannelse for sundhedsprofessionelle, der arbejder inden for hovedpine.

Master-programmet fokuserer på at uddanne hovedpinespecialister for at hjælpe de mange hovedpinepatienter, der i dag har svært ved at få den rette behandling.

Hovedpinecenter ved Rigshospitalet-Glostrup har et meget stærkt forskningsmiljø indenfor hovedpine, og bl.a. derfor har uddannelsen fået stor opbakning og interesse fra internationale eksperter, der frivilligt kommer og underviser på uddannelsen.

I juni 2018 blev de første 17 studerende færdige og klar til at bidrage til bedre behandling i lande som for eksempel Mexico, Rusland, Tyskland, England, Grækenland og Iran.

Du kan læse mere om uddannelsen Master of Headache Disorders på Københavns Universitets hjemmeside 


Første 17 mastere i hovedpinesygdomme er dimitteret i juni 2018.Maria Bograkou fra Sverige/Grækenland får overrakt Master´s degree af director Rigmor Jensen og co-director Henrik W. Schytz.Professor Jes Olesen med den russiske deltager Elena Lebedeva.Sonja Antic fra Danmark/Kroatien og Susie Lagrata fra England.Seyed Hamidreza Mohsemi fra Danmark/Iran og Carl Göbel fra Tyskland.
Redaktør