Tidsbestilling og praktisk information om aflevering af sædprøve

​​​​​

Praktisk information om aflevering af sædprøve

For at du kan aflevere en sædprøve til analyse skal din læge have henvist dig til sædundersøgelse, og du skal have bestilt tid til aflevering af prøven. Tidsbestilling kan foretages længere nede på siden.

For at opnå et pålideligt resultat er det nødvendigt at du bidrager til, at undersøgelsen kan blive foretaget på den rette måde.

Vi vil bede dig læse den information, du kan finde via nedenstående genveje. Sammen med informationen er der også et oplysningsskema, som vi foreslår du udskriver, udfylder og tager med til laboratoriet, når du møder til sædaflevering. Alternativt kan du udfylde skemaet, når du møder på laboratoriet.

Hvis du er henvist til Fertilitetsudredning, så klik her. (pdf åbner i ny fane) 

Hvis du er henvist til Kontrol efter sterilisation, så klik her. (pdf åbner i ny fane)

For information in English, click here. (pdf opens in a new tab)

Tidsbestilling 


Find vej til Sædlaboratoriet

 vis på kort


Når du ankommer til Blegdamsvej 58 skal du gå gennem porten. Når du er kommet ind i gården skal du dreje skarpt til højre og fortsætte til opgang 95.

Rigshospitalet udvider og bygger nyt. De mange store byggearbejder betyder, at der løbende sker ændringer i forhold til trafik, færdsel og parkering på hospitalets område og områderne omkring. Kort over Rigshospitalet kan derfor være mangelfulde eller fejlagtige. Se derfor Rigshospitalets hjemmesidewww.rh.dk/serviceinfo for nyeste opdateringer.

Da der er stærkt begrænsede parkeringsmuligheder på og omkring Rigshospitalet, opfordrer vi alle til at benytte offentlig transport, taxi, knallert eller cykel

Svarafgivelse

Svar på sædprøver bestilt af alment praktiserende læger og privatpraktiserende speciallæger sendes elektronisk til den henvisende læge ca. 14 dage efter at sædprøven er modtaget i laboratoriet. 

Svar på sædprøver bestilt af hospitalsafdelinger vil blive sendt elektronisk.


Redaktør