Interesseret i et job på Afdeling for Intensiv behandling af nyfødte og mindre børn?

​​​​​​

Afdeling for Intensiv behandling af nyfødte og mindre børn (i daglig tale kaldet GN) er én af landets i alt 4 højt specialiserede neonatalafdelinger. Du kan læse mere om vores højt specialiserede funktioner på denne side.​

Vi behandler ekstremt for tidligt fødte, for tidligt fødte og nyfødte med en række forskellige medfødte misdannelser eller følger af svær sygdom under graviditeten eller fødselsforløbet. Afdeling for Intensiv behandling af nyfødte og mindre børn har også en integreret PICU-enhed, hvor vi i samarbejde med Rigshospitalets øvrige intensive afdelinger plejer og behandler børn op til 2 år med behov for intensiv terapi.

En aktiv afdeling, døgnet rundt

Vores afdeling er præget af stor aktivitet døgnet rundt, året rundt. Langt de fleste af vores patienter er akutte, hvilket betyder, at plejetyngden kan ændre sig med kort varsel. Kompleksiteten af sygdom hos de nyfødte og små børn, som vi har ansvaret for at behandle, er meget stor. Det betyder, at vi dagligt udfordres på alle vores faglige og menneskelige kompetencer. 

Det er et spændende arbejde, hvor evnen til at kunne foretage pludselig temposkift og samarbejde med kolleger og forældre er afgørende for, at vi kan håndtere vanskelige procedurer og moralsk-etiske udfordrin​​ger.

Se en film om GN som arbejdsplads

​På Afdeling for Intensiv behandling af nyfødte og mindre børn er der cirka 200 ansatte. Den faste personalegruppe består af afdelingsledelsen, læger, sygeplejersker, sekretærer, bioanalytikere og driftsassistenter. I en så stor personalegruppe vil der med jævne mellemrum være en naturlig udskiftning af personalet.

Vi har løbende ansættelse af sygeplejersker. Blandt de andre personalegrupper mangler vi ikke personale, men du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Ansøgninger

Hvis du er sygeplejerske, kan du se vores stillingsopslag på HER.

Du er også velkommen til at kontakte vores chefsygeplejerske Sanne Allermann Beck, på Sanne.Allermann.Beck@regionh.dk eller ringe til hende på telefon 35 45 09 ​31.

Hvis du er læge, kan du sende din ansøgning til vores cheflæge, Morten Breindahl, på Morten.Breindahl@regionh.dk eller ringe til ham på telefon 35 45 87 03.

Hvis du er lægesekretær, kan du sende din ansøgning til vores konstitueret ledende lægesekretær Trine Egede Johansen på trine.egede.johansen@regionh.dk​ eller ringe på telefon 35 45 65 55.

Se ledige stillinger i Region H her

En film om intensiv sygepleje i Afdeling for Intensiv behandling af nyfødte og mindre børn

Se mere om, hvordan det er at arbejde som sygeplejerske på Rigshospitalet

Se en film om GN som arbejdsplads​

Redaktør