Afdeling for Kæbekirurgi

Afdeling for Kæbekirurgi behandler sygdomme, alvorlige infektionstilstande, misdannelser, kræft og læsioner i tænder, mundhule og kæber. Regionstandplejen for Region Hovedstaden, tilskudsordningen og Odontologisk Videncenter er desuden forankret i afdelingen. 

Vi skifter navn fra ​Tand-mund-kæbekirurgisk Klinik til Afdeling for Kæbekirurgi. Derfor kan du i en periode møde begge navne.

Tand-mund-kæbekirurgisk Klinik skifter  navn til Afdeling for Kæbekirurgi. Den 20. september 2020 flytter vores sengeafsnit og operationsgang i Nordfløjen, vi dog har fortsat klinik i opgang 2. Kig derfor grundigt efter, hvor din aftale finder sted. Du finder alle vores afsnit og adresser under Kontakt.

OBS: Coronavirus
På grund af forholdsregler ved coronavirus har vi siden midten af marts udsat tider til udredning, behandling og kontrol. I øjeblikket er smittetrykket dog faldende, og derfor begynder vi igen at indkalde patienter. Patienter med størst behov for behandling og udredning bliver indkaldt først. Hold øje med din e-Boks.