Krop & Kræft

​Træningstilbud for kræftpatienter i behandling med kemoterapi. Krop & Kræft er et behandlingstilbud du kan deltage i sideløbende med at du er i kemoterapi.

Krop & Kræft har eksisteret siden 2001 og mere end 2000 patienter i kemoterapi har deltaget i programmet. Der er forskningsmæssig dokumentation for at programmet reducerer træthed, forbedrer den fysiske kapacitet og øger energiniveauet. Kræftpatienter i behandling med kemoterapi har derfor mulighed for at deltage i Krop & Kræft, som er et 9 timers ugentligt træningstilbud over seks uger.


Der trænes på hold med 12 til 16 deltagere. Programmet består af konditions- og styrketræning, afspændingstræning, kropsbevidsthedstræning og massage. 
Træningen tilpasses den enkelte og for at tilrettelægge det mest hensigtsmæssige træningsprogram, vil du blive testet på din styrke, kondition og vægt.

Målgruppe

Du skal være over 18 år og i behandling med kemoterapi på Rigshospitalet eller et andet hospital i Region Hovedstaden. Træningen er tilrettelagt så du vil kunne deltage uanset om du er i arbejde, sygemeldt eller pensioneret.

Mere information

Træningen foregår i træningslokaler på Ryesgade 27, baghuset, 2200 København N. Kontakt Krop & Kræft-teamet for at høre mere om tilbuddet og dine muligheder for at deltage.

Tlf. 35457335/tlf. 35457309/tlf. 35457388 

Krop & Kræft tilbydes også på følgende hospitaler

Aalborg Universitetshospital, Aarhus Universitetshospital, Regionshospitalet Herning, Vejle Sygehus, Sydvestjysk sygehus Esbjerg, Odense Universitetshospital, Sygehus Sønderjylland, Sønderborg, Herlev-Gentofte hospital, Bornholms hospital​.


Redaktør