Wok med grøntsager og woksauce

Opskrift på Wok med grøntsager og woksauce

(1 portion = 4 brikker)

Ingredienser:

55 g Kinakål
55 g Gulerod
50 g Grønne bønner
1 spsk. Olie
½ fed Hvidløg
20 g Bønnespirer
30 g Woksauce med max. 0,5 g protein pr. 100 g

Fremgangsmåde:

  • Skyl kinakålen grundigt og skær den i strimler på ca. 5 cm tykkelse.
  • Skræl guleroden og skær den i tynde stave.
  • Nip evt. enderne af bønnerne og skær dem i stykker på 5 cm.
  • Skyl bønnespirerne forsigtigt men grundigt.
  • Varm olien i en wok eller en dyb stegepande.
  • Tilsæt hvidløg og lad det stege i ca. ½ minut. 
  • Tilsæt kinakål, gulerødder og grønne bønner og lynsteg det ved god varme i 3 minutter.
  • Tilsæt bønnespirer og woksauce.
  • Lad retten koge i ca. 1 minut.

Tilbehør:

Lp-ris eller lp-nudler


Næringsindhold i hele portionen:

Energi: 724 kJ    Phe: 98 mg    Protein: 3,1 g

Næringsindhold pr. 100 g, tilberedt:

Energi: 489 kJ    Phe: 66 mg    Protein: 2,1 g

1 phe-brik:

38 g Wok med grøntsager

Redaktør