(1 portion = 4 brikker)
Ingredienser:
170 g Grønne asparges
Eller
125 g Hvide asparges
10 g Ingefær, frisk
½ fed Hvidløg
1 spsk. Olie
2 tsk. Østerssauce
1 tsk. Sukker
Frit af glasnudler, lp-nudler eller lp-ris med max. 0,3 g protein pr. 100g
Fremgangsmåde:
- Bræk de grove ender af de grønne asparges eller skræl og bræk enderne af de hvide asparges.
- Skær asparges i mindre stykker.
- Skræl og hak ingefær og hvidløg fint.
- Varm olien i en wok eller alm. pande og svits ingefær og hvidløg, uden at det tager farve.
- Tilsæt aspargessnitterne og steg dem under omrøring i 4-8 minutter.
- Smag til med østerssauce, sukker og peber.
Tilbehør:
Lp-ris, lp-nudler eller glasnudler med max. 0,3 g protein pr. 100g
Næringsindhold i hele portionen, uden nudler:
Energi: 956 kJ Phe: 101 mg Protein: 3,5 g
Næringsindhold pr. 100 g, tilberedt, uden nudler:
Energi: 531 kJ Phe: 56 mg Protein: 2,0 g
1 phe-brik:
45 g Wok med asparges til f.eks. lp-nudler