Waldorfsalat

Opskrift på Waldorfsalat


(1 portion = 2 lister)

Ingredienser:

50 g Æble
37 g Bladselleri
25 g Vindruer
12 g Creme fraiche, 38%
23 g Piskefløde, 38%
Evt. citronsaft, salt og sukker


Fremgangsmåde:

  • Skræl æblet, skær det i tern og skær bladselleri i tynde skiver.
  • Halver vindruerne og fjern evt. sten.
  • Pisk fløden til skum og vend den i creme fraiche. 
  • Smag til med lidt citronsaft og lidt salt og sukker. Bland det hele forsigtigt sammen.

Næringsindhold hele portionen:

Energi: 776 kJ    Phe: 52 mg    Protein: 1,3 g

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi: 497 kJ    Phe: 34 mg    Protein: 0,8 g

1x 25 mg phe-liste:

73 g Waldorfsalat
 

Redaktør