Velkommen til Center for Sjældne Sygdomme og Klinik for PKU

Center for Sjældne Sygdomme Klinik for PKUPatientinformation

Center for Sjældne Sygdomme og Klinik for PKU er en højt specialiseret klinik for børn, unge og voksne fra hele Danmark, Færøerne og Grønland.

Center for Sjældne Sygdomme og Klinik for PKU består af et team af læger, sygeplejersker, diætister, sekretærer, socialrådgivere og psykologer.

Besøg i Center for Sjældne Sygdomme og Klinik for PKU kan omfatte undersøgelse, samtale og evt. blodprøver. Vi har ambulatorierum både i opgang 5 i stuen i 5003/5004 og i opgang 4 på 6. sal i Dagshospitalet 4064.

Tjek ind ved standeren

Der står en hvid stander ved indgangen, hvor du bedes registrere med dit sundhedskort, at du er ankommet.

Kontakt til os:

Brug telefonen til sekretærerne ved afbud på dagen eller andre generelle henvendelser på tlf. 35455003 i tidsrummet kl. 8-10 og igen fra kl.13-14.

Brug ”Min Sundhedsplatform”, enten via en computer eller appen MinSP, til spørgsmål der ikke kan vente til næste ambulante besøg

  • Bestilling af recepter (brug evt. appen ”Medicinkortet” til at forny din/dit barns recepter).
  • Spørgsmål til en bestemt person (sekretærerne vil formidle beskeden videre til rette vedkommende).
  • Almene spørgsmål omkring medicin og behandling.

Sekretærerne læser beskederne hver dag og videresender til rette vedkommende. Man kan dog ikke forvente at modtage svar samme dag.

Forældre kan få adgang til deres børns ”min Sundhedsplatform” ved at udfylde en fuldmagt, der udleveres hos sekretærerne.

Når børnene fylder 15 år, skal de selv tilgå ”Min Sundhedsplatform” med deres eget MitID.

Brug telefonen til sygeplejerskerne ved akutte spørgsmål omkring medicin og behandling på tlf. 35455003 i tidsrummet 8-9.30.

Ved sygdom udenfor klinikkens arbejdstid kan der ringes til BørneUngeModtagelse 5062 på telefon 35455062

Redaktør