Ingredienser:
100 g Margarine eller smør
50 g Lp-rasp
10 g Kakao
250 g Flormelis
20 g Piskefløde
3 tsk. Romessens
Marcipan-icing (indeholder 0,2 g protein pr. 100 g)
Vita Bite Chokolade eller andet chokolade med 0 g protein pr 100 g
Fremgangsmåde:
- Rør blødgjort margarine, rasp, flormelis og piskefløde sammen.
- Smag massen til med romessens.
- Stil massen koldt i køleskabet i 1-2 timer, indtil den kan formes i lidt tykke pølser (ca. 6 cm lange).
- Rul marcipanen ud og pak den om pølserne.
- Dyp hver ende af pølsen i smeltet Vita Bite chokolade, så de ligner træstammer.
Tips:
Marcipanen kan også bruges til andet, f.eks. desserter, lagkage eller andre lækkerier.
Næringsindhold pr. portion:
Energi: 10.263 kJ Phe: 151 mg Protein: 3,8 g
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi: 1883 kJ Phe: 28 mg Protein: 0,7 g
1 phe-brik:
90 g træstamme