Tagliatelle med tomatflødesovs

Opskrift på Tagliatelle med tomatflødesovs

(1 portion = 5 brikker)

Ingredienser:

Frit lp-pasta
50 g Porre
72 g Champignon
5 g Olivenolie
30 g Tomatketchup
2-3 spsk. Vand
2 g Sukker
½ tsk. Basilikum
23 g Piskefløde, 38%
Lidt salt

Fremgangsmåde:

  • Kog pastaen efter forskriften på pakken.
  • Skær porre i strimler og champignoner i tern.
  • Svits porre og champignon i olien.
  • Tilsæt tomatketchup, vand, sukker og basilikum.
  • Lad det småsimre i ca. 5 minutter under låg.
  • Tilsæt fløden, giv det et opkog og smag til med salt.
  • Hæld sovsen over pastaen og pynt med friske basilikumblade.


Næringsindhold i hele portionen, uden pasta:

Energi: 866 kJ    Phe: 123 mg    Protein: 4,5 g

Næringsindhold pr. 100 g, uden pasta:

Energi: 481 kJ    Phe: 68 mg    Protein: 2,5 g

1 phe-brik:

37 g tomatflødesovs til lp-pasta

Redaktør