(1 portion = 5 brikker)
Ingredienser:
Frit lp-pasta
50 g Porre
72 g Champignon
5 g Olivenolie
30 g Tomatketchup
2-3 spsk. Vand
2 g Sukker
½ tsk. Basilikum
23 g Piskefløde, 38%
Lidt salt
Fremgangsmåde:
- Kog pastaen efter forskriften på pakken.
- Skær porre i strimler og champignoner i tern.
- Svits porre og champignon i olien.
- Tilsæt tomatketchup, vand, sukker og basilikum.
- Lad det småsimre i ca. 5 minutter under låg.
- Tilsæt fløden, giv det et opkog og smag til med salt.
- Hæld sovsen over pastaen og pynt med friske basilikumblade.
Næringsindhold i hele portionen, uden pasta:
Energi: 866 kJ Phe: 123 mg Protein: 4,5 g
Næringsindhold pr. 100 g, uden pasta:
Energi: 481 kJ Phe: 68 mg Protein: 2,5 g
1 phe-brik:
37 g tomatflødesovs til lp-pasta