(1 portion = 4 brikker)
Ingredienser:
Frit Lp-pasta
108 g Spidskål (2 brikker)
15 g Smør
2 spsk. Vand
8 g Bacon (2 brikker)
Salt og peber
Fremgangsmåde:
- Kog lp-pastaen som angivet på pakken. Tag den af og skyl den hurtigt i meget koldt vand.
- Rens og snit spidskålen groft.
- Kom spidskålen i en gryde sammen med smør, vand, salt og peber.
- Damp kålen i gryden i ca. 5 minutter.
- Skær bacon i mindre tern, rist den på en pande og kom den i kålen.
- Dryp pastaen af og vend den i kålen.
Tilbehør:
Lp-brød
Næringsindhold i hele portionen, uden pasta:
Energi: 663 kJ Phe: 102 mg Protein: 3,5 g
Næringsindhold pr. 100 g tilberedt, uden pasta:
Energi: 510 kJ Phe: 78 mg Protein: 2,7 g
1 phe-brik:
32 g spidskål og bacon til pasta