Spidskål og bacon til pasta

Opskrift på Spidskål og bacon til pasta

(1 portion = 4 brikker)

Ingredienser:

Frit Lp-pasta
108 g Spidskål (2 brikker)
15 g Smør    
2 spsk. Vand
8 g Bacon (2 brikker)
Salt og peber

Fremgangsmåde:

  • Kog lp-pastaen som angivet på pakken. Tag den af og skyl den hurtigt i meget koldt vand.
  • Rens og snit spidskålen groft.
  • Kom spidskålen i en gryde sammen med smør, vand, salt og peber.
  • Damp kålen i gryden i ca. 5 minutter.
  • Skær bacon i mindre tern, rist den på en pande og kom den i kålen.
  • Dryp pastaen af og vend den i kålen.

Tilbehør:

Lp-brød

Næringsindhold i hele portionen, uden pasta:

Energi: 663 kJ    Phe: 102 mg    Protein:  3,5 g

Næringsindhold pr. 100 g tilberedt, uden pasta:

Energi: 510 kJ    Phe: 78 mg    Protein:  2,7 g

1 phe-brik:

32 g spidskål og bacon til pasta

Redaktør