(1 portion = 2 brikker)
Ingredienser:
65 g Spidskål
10 g Forårsløg
25 g Curry Dressing, Bähncke
25 g Færdigrørt Lp-yoghurt/Lp-creme fraiche
Salt og peber
Fremgangsmåde:
- Bland Lp-creme fraiche med vand efter anvisning på pakken.
- Rens spidskålen og riv den fint på et rivejern, evt. i en foodprocessor.
- Rens og hak forårsløgene fint.
- Bland Lp-creme fraiche, karrydressing, spidskål og forårsløg godt sammen.
- Smag til med salt og peber.
Tilbehør:
Lp-brød, Lp-pølser, Lp-pølsebrød, Lp-burger
Tips:
Der kan bruges chilimayonnaise eller anden mayonnaise med smag, med max 1,3 g protein pr. 100 g i stedet for Curry dressing.
Næringsindhold i hele portionen:
Energi: 898 kJ Phe: 51 mg Protein: 1,8 g
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi: 719 kJ Phe: 41 mg Protein: 1,5 g
1x 25 mg phe-liste:
62 g Sød karryspidskål