Ingredienser:
200 g Rodselleri
½-1 tsk Salt
40 g Flødeerstatning med max 1 g protein/100 g.
50 g Lp-æggeerstatning eller p-æggehvideerstatning
Fremgangsmåde:
- Rens, og skær sellerien i store tern.
- Kog dem møre i letsaltet vand ca (10-15 minutter)
- Mos sellerien med flødeerstatningen.
- Pisk lp-æggeerstatningen sammen efter anvisning på pakken.
- Vend æggeerstatningen sammen med den moste selleri.
- Kom sellerimosen i en lille form.
- Bag gratinen ved 175°C varmluft i midten af ovnen i ca 35 minutter.
Tilbehør:
Serveres med lp-brød og salat
Tips:
- Kan bruges som pålæg når den er kølet af.
Næringsindhold i hele portionen:
Energi: 538 kJ Phe: 110 mg Protein: 4,0 g
Næringsindhold pr. 100 g færdiglavet bagt gratin:
Energi: 199 kJ Phe: 41 mg Protein: 1,5 g
1x 25 mg phe-liste:
60 g Sellerigratin