Sauté af friske rodfrugter

Opskrift på sauté af friske rodfrugter.

(1 portion, 4 lister)

Ingredienser:

50 g Gulerod
55 g Rodselleri (1 liste)
46 g Persillerod (1 liste)
39 g Pastinak (1 liste)
20 g Løg
1 fed Hvidløg
5 g Olie
1 knsp Timian, tørret

Fremgangsmåde:

  • Rens og skrab alle rodfrugterne og pil løg og hvidløg.
  • Skær rodfrugter, løg og hvidløg i små tern.
  • Hæld olien i en pande med høj kant og varm den godt op.
  • Tilsæt først rodfrugterne og derefter løget, lad det stege nogle minutter.
  • Tilsæt timian og hvidløg og sautér det hele i ca. 5 min.
  • Smag til med salt og peber.
  • Server sautéen i panden og drys med frisk hakket persille.

Tilbehør:

LP-hvidløgsbrød eller LP-hvidløgsbrød med tomat

Næringsindhold i hele portionen:

Energi: 625 kJ Phe:102 mg Protein: 3,9 g

Næringsindhold pr. 100 g tilberedt:

Energi: 347 kJ Phe: 57 mg Protein: 2,2 g

1x 25 mg phe-liste:

44 g rodfrugtsauté

Redaktør