Sagogrød

Opskrift på sagogrød.

Ingredienser:

12 g Sagogryn
1 dl Vand
1 tsk Olie
50 g Lp-mælk

Fremgangsmåde:

  • Kog sagogryn, vand og olie i en lille kasserolle og lade den koge.
  • Lad grøden simre ved lavere varme i ca 5 minutter.
  • Tag grøden af varmen og rør Lp-mælken i.
  • Til små børn tilsættes 1 tsk smør eller olie til grøden ved servering.

Tip:

  • Grøden kan serveres med fx frugtmos, grøntsagsmos eller lidt sukker.

Næringsindhold i hele portionen:

Energi: 449 kJ Phe: 6 mg Protein: 0,2 g

Næringsindhold pr 100 g færdiglavet sagogrød:

Energi: 306 kJ Phe: 4 mg Protein: 0,2 g

1x25 mg phenyl-liste:

625 g færdiglavet sagogrød

Redaktør