Rosenkålsuppe

Opskrift på rosenkålsuppe.

(1 portion, 4 lister)

Ingredienser:

65 g Rosenkål
2½ dl Kogende vand
3 g Grøntsagsbouillonterning
25 g Piskefløde
5 g Maizena
Salt og peber

Fremgangsmåde:

  • Kom det kogende vand i en gryde og opløs bouillonterningen deri.
  • Rens og skyl rosenkålen, kom den i gryden og lad den koge mør i ca. 10 min.
  • Jævn suppen med piskefløde og maizena og smag til med salt og peber.

Tilbehør:

LP-brød

Næringsindhold i hele portionen:

Energi: 598 kJ Phe: 95 mg Protein: 3,2 g

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi: 187 kJ Phe: 30 mg Protein: 1,0 g

1x 25 mg phe-liste:

83 g rosenkålssuppe

Redaktør