Ingredienser:
100 g Rødbede
130 g Kartoffel
15 g Løg
10 g Maizena
Salt og peber
Fedtstof til stegning
Fremgangsmåde:
- Skræl rødbeder og kartofler. Skær dem i mindre stykker.
- Kog rødbeder og kartofler møre, mos dem sammen med en gaffel.
- Bland det fint revne løg, salt og maizenamel i.
- Form grønsagsfarsen til 3 karbonader.
- Hvis rødbedefarsen er for lind, tilsæt mere maizenamel.
- Steg rødbedekarbonaderne brune i fedtstoffet.
Tips:
- Rødbedekarbonaderne er fryseegnede
Næringsindhold i hele portionen:
Energi: 1210 kJ Phe: 123 mg Protein: 4,4 g
Næringsindhold pr. 100 g tilberedt:
Energi: 614 kJ Phe: 63 mg Protein: 2,3 g
Næringsindhold pr. stk ved 3 stk:
Energi: 403 kJ Phe: 41 mg Protein: 1,5 g
1x 25 mg phe-liste:
40 g rødbedekarbonade