Rødbedekarbonader

Opskrift på rødbedekarbonader.

(3 stk, 5 lister)

Ingredienser:

100 g Rødbede
130 g Kartoffel
15 g Løg
10 g Maizena
Salt og peber
Fedtstof til stegning

Fremgangsmåde:

  • Skræl rødbeder og kartofler. Skær dem i mindre stykker.
  • Kog rødbeder og kartofler møre, mos dem sammen med en gaffel.
  • Bland det fint revne løg, salt og maizenamel i.
  • Form grønsagsfarsen til 3 karbonader.
  • Hvis rødbedefarsen er for lind, tilsæt mere maizenamel.
  • Steg rødbedekarbonaderne brune i fedtstoffet.

Tips:

  • Rødbedekarbonaderne er fryseegnede

Næringsindhold i hele portionen:

Energi: 1210 kJ Phe: 123 mg Protein: 4,4 g

Næringsindhold pr. 100 g tilberedt:

Energi: 614 kJ Phe: 63 mg Protein: 2,3 g

Næringsindhold pr. stk ved 3 stk:

Energi: 403 kJ Phe: 41 mg Protein: 1,5 g

1x 25 mg phe-liste:

40 g rødbedekarbonade

Redaktør