Rødbedebøf, paneret

Opskrift på paneret rødbedebøf.

(1 portion, 1 liste)

Ingredienser:

100 g Rå rødbede
5 g Maizena udrørt i vand
10 g Lp-rasp
Salt
Krydderier efter smag
10 g Fedtstof til stegning

Fremgangsmåde:

  • Sæt vandet til at koge. Tilsæt lidt salt.
  • Skræl rødbeden
  • Skær siderne af rødbeden, så den får 2 flade sider der kan ligge fladt på en stegepande.
  • Skær rødbeden i 1 eller 2 skiver på langs.
  • Kog rødbedeskiverne til den er mør, ca 20-25 minutter.
  • Hæld vandet fra gryden og lad rødbedeskiverne afkøle lidt, så de er til at røre ved.
  • Vend rødbedeskiverne i maizena udrørt i vand og derefter i lp-rasp.
  • Krydder bøfferne med salt og krydderier og steg dem på begge sider til de er lysebrune. Ca. 5 minutter på hver side.

Tilbehør:

  • Serveres evt. med brunede løg, kogte kartofler og brun sovs lavet på
  • grøntsagsvandet og jævnet med maizena udrørt i vand.

Tips:

 

Næringsindhold i portionen:

Energi: 660 kJ Phe: 21 mg Protein: 1,8 g

Næringsindhold pr. 100 g tilberedt:

Energi: 641 kJ Phe: 21 mg Protein: 1,8 g

1x 25 mg phe-liste:

119 g tilberedt rødbedebøf

Redaktør