Rød coleslaw

Opskrift på rød coleslaw.

(2 portioner, 3½ liste)

Ingredienser:

100 g Rødkål
100 g Rødbede
80 g Æble
50 g Rødløg

Dressing:

40 g Mayonnaise
10 g Balsamicoeddike
Salt og peber

Fremgangsmåde:

  • Snit rødkålen fint, evt på rivejern på foodprocessor
  • Skræl rødbede og æble og skær dem i meget tynde stave.
  • Skræl og skær rødløget i meget tynde både.
  • Bland alle grøntsagerne sammen.
  • Rør mayonnaise sammen med balsamicoeddike og smag til med salt og peber.
  • Vend dressingen i salaten.

Tilbehør:

Serveres med lp-brød

Tips:

 

Næringsindhold i hele portionen:

Energi: 1782 kJ Phe: 91 mg Protein: 4,7 g

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi: 469 kJ Phe: 24 mg Protein: 1,2 g

1x 25 mg phe-liste:

104 g Rød coleslaw

Redaktør