Risterrine

Opskrift på risterrine.

(1 portion, 4 lister)

Ingredienser:

50 g Lp-ris
5 g Æggeerstatning
20 ml Vand
72 g Champignoner
1 tsk Rapsolie
Lidt citronsaft
50 g Gulerod
60 g LP-mælk
15 g Rasp af Lp-brød
¼ tsk. Estragon
¼ tsk. Timian
Salt og peber

Fremgangsmåde:

  • Kog Lp-risene efter anvisning på pakken.
  • Pisk æggeerstatning og vand sammen og lad det hvile.
  • Rens champignonerne og snit dem fint. Svits dem på panden i olie ved stærk varme, tilsæt lidt citronsaft.
  • Riv guleroden og bland den med champignoner og Lp-risene.
  • Tilsæt Lp-mælken, rasp af Lp-brød, Ei-Ersatz, salt og krydderier.
  • Fyld det hele i en smurt form og pres det lidt sammen.
  • Bag det ved 200°C i 20 min.

Tilbehør:

Grøn salat

Næringsindhold i hele portionen:

Energi: 1477 kJ Phe: 92 mg Protein: 3,1 g

Næringsindhold pr. 100 g med kogte ris:

Energi: 455 kJ Phe: 28 mg Protein: 1,0 g

1x 25 mg phe-liste:

89 g risterrine

Redaktør