Rissalat med med blomkål og broccoli

Opskrift på rissalat med med blomkål og broccoli.

(2 portioner, 4 lister)

Ingredienser:

100 g Kogte lp-ris
30 g Blomkål
20 g Broccoli
30 g Gulerod
80 g Æble, rødt
5 g Persille

Dressing:

2 tsk Honning
1 tsk Dijonsennep
1 spsk Havredrik
1 spsk Vand
1 spsk Olie

Fremgangsmåde:

  • Kog lp-risene efter anvisning på pakken og skyl dem i koldt vand når de er færdige eller brug en rest fra dagen før.
  • Skyl blomkål og broccoli og del dem i små buketter.
  • Skræl gulerødderne og skær dem i mindre stykker.
  • Skær æblet i små tern.
  • Hak persillen fint.
  • Vend alle ingredienserne til salaten sammen.
  • Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og peber.
  • Vend salaten i dressingen.

Næringsindhold i portionen:

Energi: 1675 kJ Phe: 101 mg Protein: 2,8 g

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi: 517 kJ Phe: 31 mg Protein: 0,9 g

1x 25 mg phe-liste:

80 g rissalat

Redaktør