Ingredienser:
100 g Kogte lp-ris
30 g Blomkål
20 g Broccoli
30 g Gulerod
80 g Æble, rødt
5 g Persille
Dressing:
2 tsk Honning
1 tsk Dijonsennep
1 spsk Havredrik
1 spsk Vand
1 spsk Olie
Fremgangsmåde:
- Kog lp-risene efter anvisning på pakken og skyl dem i koldt vand når de er færdige eller brug en rest fra dagen før.
- Skyl blomkål og broccoli og del dem i små buketter.
- Skræl gulerødderne og skær dem i mindre stykker.
- Skær æblet i små tern.
- Hak persillen fint.
- Vend alle ingredienserne til salaten sammen.
- Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og peber.
- Vend salaten i dressingen.
Næringsindhold i portionen:
Energi: 1675 kJ Phe: 101 mg Protein: 2,8 g
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi: 517 kJ Phe: 31 mg Protein: 0,9 g
1x 25 mg phe-liste:
80 g rissalat