Rissalat

Opskrift på rissalat.

(1 portion, 4½ liste)

Ingredienser:

30 g Lp-ris, rå
32 g Broccoli i små buketter
28 g Bladselleri
32 g Rød peberfrugt
18 g Rosiner

Dressing:

1 spsk Citronsaft
1 spsk Olie
½ spsk Vineddike
1 tsk Sukker
Lidt sennep og salt

Fremgangsmåde:

  • Kog Lp-risene efter anvisningen på pakken.
  • Giv broccolien et kort opkog til den skifter farve.
  • Snit bladselleri og peberfrugt fint.
  • Bland LP-ris, broccoli, blegselleri, peberfrugt og rosiner sammen i en skål.
  • Rør dressingen sammen og fordel den over rissalaten.

Tilbehør:

Lp-brød

Næringsindhold i hele portionen med kogte ris:

Energi: 1454 kJ Phe mg: 115 mg Protein g: 3,5 g

Næringsindhold pr. 100 g med kogte ris:

Energi: 667 kJ Phe: 53 mg Protein: 1,6 g

1x 25 mg phe-liste:

47 g rissalat

Redaktør