(2-3 portioner, 6 lister)
Ingredienser:
1 dl Lp-piskefløde uden phenylalanin fx Schlagfix
½ tsk Vanillesukker
40 g Æggeerstatning klar til brug,
25 g Sukker
Fremgangsmåde:
- Skyl og rens alle frugterne, og skær dem i mundrette stykker.
- Pisk fløden til skum
- Lav æggeerstatningen, efter anvisning på pakken.
- Kom 40 g æggeerstatning i en skål.
- Tilsæt sukker og vanillesukker og pisk æggemassen lys og luftig med en håndmixer.
- Vend flødeskummet forsigtigt i med en dejskraber.
- Bland frugter ned i cremen og server.
Tips:
- Hvis du laver cremen på lp-flødeskum, sparer du 75-110 mg phe ialt.
Næringsindhold i hele portionen:
Energi: 1408 kJ Phe: 1 mg Protein: 0 g
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi: 843 kJ Phe: 0 mg Protein: 0 g
1x 25 mg phe-liste:
Frit