Råcreme med lp-piskefløde

Opskrift på råcreme med lp-piskefløde.

(2-3 portioner, 6 lister)

Ingredienser:

1 dl Lp-piskefløde uden phenylalanin fx Schlagfix
½ tsk Vanillesukker
40 g Æggeerstatning klar til brug,
25 g Sukker

Fremgangsmåde:

  • Skyl og rens alle frugterne, og skær dem i mundrette stykker.
  • Pisk fløden til skum
  • Lav æggeerstatningen, efter anvisning på pakken.
  • Kom 40 g æggeerstatning i en skål.
  • Tilsæt sukker og vanillesukker og pisk æggemassen lys og luftig med en håndmixer.
  • Vend flødeskummet forsigtigt i med en dejskraber.
  • Bland frugter ned i cremen og server.

Tips:

  • Hvis du laver cremen på lp-flødeskum, sparer du 75-110 mg phe ialt.

Næringsindhold i hele portionen:

Energi: 1408 kJ Phe: 1 mg Protein: 0 g

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi: 843 kJ Phe: 0 mg Protein: 0 g

1x 25 mg phe-liste:

Frit

Redaktør