Pizzasnegle

Opskrift på pizzasnegle.

(12 stk.)

Ingredienser:

25 g Gær
150 ml Lunkent vand
5 g Salt
40 g Olie
300 g LP-mel

Fyld:

90 g Tomatsovs, fx fra Dolmio
Oregano eller Basilikum

Fremgangsmåde:

  • Udrør gæren i lunkent vand, og tilsæt de øvrige ingredienser. Gem lidt LP-mel til udrulning.
  • Saml dejen, den skal være smidig.
  • Drys lidt mel på bordet. Udrul dejen med en kagerulle til en aflang firkant
  • Smør tomatsovs på og drys evt med krydderi. Der skal være 3-4 cm dej uden sovs i den øverste kant, ellers kan rullen ikke lukkes.
  • Rul firkanten sammen til en lang rulle, og sørg for at den er godt lukket.
  • Skær rullen ud i 12 stykker.
  • Læg sneglene på en bageplade, og tryk dem en anelse flade.
  • Lad dem hæve ca. 15-20 min.
  • Bag pizzasneglene ved 200°C i ca. 10-12 min.

Tips:

  • Pizzasneglene kan drysses med revet lp-ost.
  • Man kan komme en liste fx skinke oven på hver snegl inden bagning.

Næringsindhold i hele portionen:

Energi:6113 kJ Phe: 164 mg Protein: 4,3 g

Næringsindhold pr. 100 g tilberedt:

Energi: 1082 kJ Phe: 29 mg Protein: 0,8 g

Næringsindhold pr. stk ved 12 Pizzaruller:

Energi: 509 kJ Phe: 14 mg Protein: 0,4 g

1x 25 mg phe-liste:

116 g pizzarulle (2 stk ved 12 stk)

Redaktør