(12 stk.)
Ingredienser:
25 g Gær
150 ml Lunkent vand
5 g Salt
40 g Olie
300 g LP-mel
Fyld:
90 g Tomatsovs, fx fra Dolmio
Oregano eller Basilikum
Fremgangsmåde:
- Udrør gæren i lunkent vand, og tilsæt de øvrige ingredienser. Gem lidt LP-mel til udrulning.
- Saml dejen, den skal være smidig.
- Drys lidt mel på bordet. Udrul dejen med en kagerulle til en aflang firkant
- Smør tomatsovs på og drys evt med krydderi. Der skal være 3-4 cm dej uden sovs i den øverste kant, ellers kan rullen ikke lukkes.
- Rul firkanten sammen til en lang rulle, og sørg for at den er godt lukket.
- Skær rullen ud i 12 stykker.
- Læg sneglene på en bageplade, og tryk dem en anelse flade.
- Lad dem hæve ca. 15-20 min.
- Bag pizzasneglene ved 200°C i ca. 10-12 min.
Tips:
- Pizzasneglene kan drysses med revet lp-ost.
- Man kan komme en liste fx skinke oven på hver snegl inden bagning.
Næringsindhold i hele portionen:
Energi:6113 kJ Phe: 164 mg Protein: 4,3 g
Næringsindhold pr. 100 g tilberedt:
Energi: 1082 kJ Phe: 29 mg Protein: 0,8 g
Næringsindhold pr. stk ved 12 Pizzaruller:
Energi: 509 kJ Phe: 14 mg Protein: 0,4 g
1x 25 mg phe-liste:
116 g pizzarulle (2 stk ved 12 stk)