Pizza-ruller

Opskrift på pizza-ruller.

(12 stk.)

Ingredienser:

25 g Gær eller 6 g tørgær
150 ml Lunkent vand
5 g Salt
40 g Olie
250 g Lp-mel

Fyld:

150 g Ketchup eller blendede flåede tomater
12 x 25 mg phe lister
Oregano eller Basilikum

Fremgangsmåde:

  • Udrør gæren i lunkent vand, og tilsæt de øvrige ingredienser. Gem lidt LP-mel til udrulning.
  • Saml dejen, den skal være smidig.
  • Udrul dejen med en kagerulle og udstik 12 cirkler med en diameter på ca. 11 cm, brug evt. en omvendt skål. Du kan også forme 12 boller som udrulles med kagerulle.
  • Smør et tyndt lag ketchup eller flåede tomater på hver cirkel, og læg et forslag fra ombytningslisten 25 mg phe.
  • Drys med oregano eller basilikum.
  • Rul dejen sammen om fyldet og læg rullerne på en bageplade.
  • Lad dem hæve til dobbelt størrelse ca. 15 min.
  • Pensl rullerne med vand og drysses evt. med oregano.
  • Bag Pizza-rullerne ved 200°C i ca. 10 min.

Tips:

  • Som fyld kan f.eks. anvendes cocktailpølser, hamburgerryg, salami, ærter, majs, broccoli eller rød peber
  • Pizza-rullerne er fryseegnede

Næringsindhold i hele portionen:

Energi: 6295 kJ Phe: 536 mg Protein: 14,9 g

Næringsindhold pr. 100 g tilberedt:

Energi: 1259 kJ Phe: 107 mg Protein: 3,0 g

Næringsindhold pr. stk ved 12 Pizzaruller:

Energi: 525 kJ Phe: 45 mg Protein: 1,2 g

1x 25 mg phe-liste:

23 g pizzarulle

Redaktør