Peperonata

Opskrift på peperonata.

(1 portion, 4 lister)

Ingredienser:

65 g peberfrugt, rød
65 g peberfrugt, grøn
30 g løg
3 g hvidløg
1 g revet appelsinskal
100 g hakkede flåede tomater
1 g stødt chili
Olie til stegning

Fremgangsmåde:

  • Skyl og skær peberfrugterne i strimler.
  • Skræl løget, halvér det på langs og skær det i tynde skiver.
  • Skræl og hak hvidløget fint.
  • Varm olien i en gryde. Svits peberfrugt, løg og hvidløg i ca. 2 minutter
  • Tilsæt appelsinskal, hakkede tomater og chili.
  • Lad det koge ved svag varme i ca. 20 minutter, og smag til med salt og peber.

Tilbehør:

Serveres med lp-brød

Hvis der kun bruges grøn peberfrugt svarer 1 liste til 60 g peperonata

Næringsindhold i portionen:

Energi: 694 kJ Phe:100 mg Protein: 3,4 g

Næringsindhold pr. 100 g tilberedt:

Energi: 311 kJ Phe: 45 mg Protein: 1,53 g

1x 25 mg phe-liste:

55 g tilberedt peperonata

Redaktør