Pebermyntepastiller

Opskrift på pebermyntepastiller.

Ingredienser:

2 g Æggehvideerstatning
80 g Vand
500 g Flormelis
Pebermynteoliedråber efter smag ca. 2-3 dråber
50 g Lp-chokolade til pynt

Fremgangsmåde:

  • Bland æggehvideerstatning med vand, efter anvisning på pakken.
  • Pisk æggehvideerstatningen let stiv.
  • Tilsæt flormelis og pebermynteolie og ælt massen med ske eller piskeris til den bliver sej.
  • Sættes ”til tørre” som små pastiller på smurt bagepapir.
  • Smelt chokoladen og pynt hver pebermyntepastil med en dut lp-chokolade.

Tips:

  • Opbevares i lukket beholder, med bagepapir mellem hver lag

Næringsindhold i hele portionen:

Energi: 9735 kJ Phe: 37 mg Protein: 1,0 g

Næringsindhold pr. 100 g spiseklar:

Energi: 1623 kJ Phe: 6 mg Protein: 0,2 g

1x 25 mg phe-liste:

416 g pebermyntepastiller med chokoladedut

Redaktør