(1 stor portion, 4 lister)
Ingredienser:
60 g Lp-pasta
51 g Squash
50 g Gulerod
50 g Porre eller 44 g forårsløg
Dressing:
25 g Creme fraiche 38%
½ fed Hvidløg
2 spsk Hakket basilikum
Salt og peber
Fremgangsmåde:
- Kog pastaen efter forskriften på pakken.
- Skyl den færdigkogte pasta under vand.
- Skær squash og gulerod i tynde strimler og rens og snit porre eller forårsløg.
- Pres hvidløget og hak basilikumbladene groft (gem lidt til pynt).
- Rør hvidløg og basilikum sammen med cremefraiche og smag til med salt og peber.
- Bland pastaen med grønsagerne og dressingen og pynt med basilikum.
Tilbehør:
Lp-brød
Næringsindhold i hele portionen med kogt pasta:
Energi: 1490 kJ Phe: 97 mg Protein: 2,9 g
Næringsindhold pr. 100 g med kogt pasta:
Energi: 463 kJ Phe: 30 mg Protein: 0,9 g
1x 25 mg phe-liste:
83 g pastasalat