Pastaret med cremefraiche

Opskrift på pastaret med cremefraiche.

(1 portion, 5½ liste)

Ingredienser:

30 g Lp-pasta, rå (70 g kogt)
40 g Gulerod
10 g Løg
32 g Rød peberfrugt (½ liste)
72 g Champignon (2 lister)
37 g Bladselleri (1/4 liste)
5 g Olie
100 g Hakket tomat, evt fra dåse
25 g Creme Fraiche 38% (1 liste)
Salt, peber oregano og karry

Fremgangsmåde:

  • Kog Lp-pasta efter forskriften på pakken.
  • Skær guleroden i tynde skiver og giv den et let opkog.
  • Skær løg, peberfrugt, champignon og bladselleri i tynde skiver og svits dem i olien.
  • Purér tomaten og tilsæt den.
  • Smag til med salt, peber, oregano og karry.
  • Tilsæt derefter cremefraichen og giv det hele et kort opkog. (Hvis det koger for meget skiller creme fracihen)
  • Bland tomat/grønsagssovsen med gulerod og Lp-pasta.

Tips:

  • Grøntsagerne kan udskiftes med andre grøntsager, i forhold til listemængden

Næringsindhold i hele portionen:

Energi: 1357 kJ Phe: 131 mg Protein: 4,6 g

Næringsindhold pr. 100 g med kogt pasta:

Energi: 399 kJ Phe: 38 mg Protein: 1,3 g

1x 25 mg phe-liste:

66 g pastaret med creme fraiche

Redaktør