Pastachips med chili

Opskrift på pastachips med chili.

(1 liste)

Ingredienser:

100 g Lp-pasta, rå
30 g Lp-mel
75 g Olie
1 knsp Chilipulver
Salt

Fremgangsmåde:

  • Kog Lp-pastaen efter anvisning på pakken i letsaltet kogende vand.
  • Hæld vandet fra lp-pastaerne når de er færdige og skyl dem hurtigt i koldt vand.
  • Tør lp-pastaerne i et rent viskestykke.
  • Varm olien op i en pande.
  • Vend lp-pastaerne i lp-mel og kom dem på panden. Du kan godt stege mange på én gang, men du skal lægge dem i én af gangen, så de ikke hænger sammen.
  • Tag pastaerne op når de er lidt gyldne og sprøde og læg dem til afdrypning på et stykke fedtsugende papir.
  • Drys med salt og chilipulver.

Tilbehør:

 

Tips:

  • Du kan drysse med andre krydderier end chili.

Næringsindhold i hele portionen:

Energi: 2737 kJ Phe: 20 mg Protein: 0,5 g

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi: 1821 kJ Phe: 13 mg Protein: 0,3 g

1x 25 mg phe-liste:

192 g Pastachips med chili

Redaktør