Pasta med nye urter og bouillon

Opskrift på pasta med nye urter og bouillon.

(1 portion, 4 lister)

Ingredienser:

Lp-pasta efter behov
250 g Grøntsagsbouillon
60 g Gulerod
60 g Porre
60 g Persillerod
Salt og peber

Fremgangsmåde:

  • Kog lp-pastaen efter anvisning på pakken.
  • Kom vand i en gryde, tilsæt ½ bouillonterning og varm bouillonen op.
  • Rens og skræl gulerod, porre og persillerod.
  • Skær grøntsagerne i mundrette stykker og kom dem i bouillonen.
  • Lad grøntsagerne koge indtil de er møre, 3-5 minutter.
  • Hæld vandet fra lp-pastaen og kom pastaen over i gryden med grøntsager og bouillon.
  • Smag retten til med salt og peber.

Tips:

  • Retten serveres i en dyb tallerken.

Næringsindhold i hele portionen uden lp-pasta:

Energi: 382 kJ Phe: 101 mg Protein: 3,5 g

Næringsindhold pr. 100 g tilberedt, uden lp-pasta:

Energi: 96 kJ Phe: 25 mg Protein: 0,9 g

1x 25 mg phe-liste:

100 g urter og bouillon uden pasta

Redaktør