Pasta med grønne bønner og citronpesto

Opskrift på pasta med grønne bønner og citronpesto.

(1 portion, 4 lister)

Ingredienser:

Frit Lp-pasta
69 g Grønne bønner, frost (1½liste)
2 lister Flødeost
30 g Lp-mælk
1 g Citronskal
Salt og peber

Fremgangsmåde:

  • Kog Lp-pastaen som angivet på pakken. De sidste par minutter kommes bønnerne i og koges med.
  • Hæld vandet fra pastaen og bønnerne og hæld det tilbage i gryden.
  • Rør flødeost, citronskal og lp-mælk sammen. Smag til med salt og peber.
  • Vend flødeostblandingen i pasta og bønner og smag til med salt og peber.

Tilbehør:

Frie grøntsager

Tips:

 

Næringsindhold i hele portionen uden pasta:

Energi: 302 kJ Phe: 96 mg Protein: 2,5 g

Næringsindhold pr. 100 g tilberedt, uden pasta:

Energi: 262 kJ Phe: 83 mg Protein: 2,2 g

1x 25 mg phe-liste:

30 g Citronpesto og grønne bønner

Redaktør