Pasta med champignon, citron og brøndkarse

Opskrift på pasta med champignon, citron og brøndkarse.

(1 portion, 4 lister)

Ingredienser:

Lp-pasta
1 spsk Olie
4 lister Champignon, rå, på glas eller frost
1 g Citronskal
1 tsk Citronsaft
1 spsk Brøndkarse/persille, hakket
Salt og peber

Fremgangsmåde:

  • Kog lp-pastaen efter anvisning på pakken, og hæld vandet fra.
  • Opvarm olien på panden og tilsæt champignon.
  • Steg champignon indtil der ikke er så meget væde i panden, tilsæt citronskal og citronsaft.
  • Smag til med salt og peber.
  • Vend champignon i pastaen og drys med brøndkarse eller persille.

Tips:

  • Hvis man ønsker sovs i retten kan væsken i panden jævnes med lidt maizena udrørt i koldt vand.
  • Man kan bruge asparges på glas, champignon, spinat, tomat eller grønne bønner.

Næringsindhold i hele portionen uden pasta:

Energi: 168 kJ Phe: 105 mg Protein: 4,3 g

Næringsindhold pr. 100 g tilberedt, uden pasta:

Energi: 152 kJ Phe: 96 mg Protein: 3,9 g

1x 25 mg phe-liste:

26 g champignon, citron og brøndkarse

Redaktør