Ingredienser:
Dej:
5 g Æggeerstatning
20 g Vand
25 g Lp-mel
100 g Lp-mælk
Salt
2 tsk Olie
Fyld:
5 g Olie
50 g Frossen helbladet spinat (2 lister)
5 g Maizena
30 g Lp-mælk
Salt, peber og muskatnød
Fremgangsmåde:
- Udrør æggeerstatning i vand.
- Udrør Lp-mel i Lp-mælken.
- Kom æggeerstatning i Lp-melblandingen under omrøring og tilsæt salt.
- Opvarm halvdelen af olien på panden og fordel halvdelen af dejen ud over panden.
- Bag pandekagerne ved jævn varme på begge sider til de er lysebrune.
- Varm olien i en gryde og tilsæt spinaten heri, og rør mens den tør op.
- Udrør Maizena i Lp-mælken, kom det i gryden og lad det jævne lidt.
- Smag til med salt, peber og muskatnød.
- Fordel spinatfyldet på pandekagerne, og rul dem sammen om fyldet.
Tilbehør:
Grøn salat
Næringsindhold i hele portionen:
Energi: 1218 kJ Phe: 78 mg Protein: 1,7 g
Næringsindhold pr. 100 g tilberedt:
Energi: 681 kJ Phe: 44 mg Protein: 1,0 g
Næringsindhold pr stk ved 2 stk:
Energi: 609 kJ Phe: 39 mg Protein: 0,9 g
1x 25 mg phe-liste:
2/3 stk (56 g) pandekage med spinatfyld