Pandekager med spinatfyld

Opskrift på pandekager med spinatfyld.

(2 stk, 3 lister)

Ingredienser:

Dej:

5 g Æggeerstatning
20 g Vand
25 g Lp-mel
100 g Lp-mælk
Salt
2 tsk Olie

Fyld:

5 g Olie
50 g Frossen helbladet spinat (2 lister)
5 g Maizena
30 g Lp-mælk
Salt, peber og muskatnød

Fremgangsmåde:

  • Udrør æggeerstatning i vand.
  • Udrør Lp-mel i Lp-mælken.
  • Kom æggeerstatning i Lp-melblandingen under omrøring og tilsæt salt.
  • Opvarm halvdelen af olien på panden og fordel halvdelen af dejen ud over panden.
  • Bag pandekagerne ved jævn varme på begge sider til de er lysebrune.
  • Varm olien i en gryde og tilsæt spinaten heri, og rør mens den tør op.
  • Udrør Maizena i Lp-mælken, kom det i gryden og lad det jævne lidt.
  • Smag til med salt, peber og muskatnød.
  • Fordel spinatfyldet på pandekagerne, og rul dem sammen om fyldet.

Tilbehør:

Grøn salat

Næringsindhold i hele portionen:

Energi: 1218 kJ Phe: 78 mg Protein: 1,7 g

Næringsindhold pr. 100 g tilberedt:

Energi: 681 kJ Phe: 44 mg Protein: 1,0 g

Næringsindhold pr stk ved 2 stk:

Energi: 609 kJ Phe: 39 mg Protein: 0,9 g

1x 25 mg phe-liste:

2/3 stk (56 g) pandekage med spinatfyld

Redaktør