Ingredienser:
Dej:
5 g Æggeerstatning
20 g Vand
25 g Lp-mel
100 g Lp-mælk
Salt
2 tsk Olie
Fyld:
90 g Champignon, rå og rengjorte
1 tsk Olie
80 g Lp-mælk
5 g Maizena
Fremgangsmåde:
- Rør æggeerstatningen ud i vandet.
- Rør Lp-melet ud i Lp-mælken.
- Kom massen i æggeerstatnings-blandingen under omrøring og tilsæt salt.
- Varm panden op og tilsæt lidt olie.
- Fordel halvdelen af dejen jævnt ud over panden.
- Bag pandekagen ved god varme på begge sider til den er lysebrun.
- Rens champignoner og del dem i små stykker.
- Brun champignonerne i olien.
- Udrør maizena i Lp-mælk og kom det i gryden.
- Smag til med salt.
- Rul pandekagerne sammen om fyldet.
Tilbehør:
Grøn salat
Næringsindhold i hele portionen:
Energi: 1355 kJ Phe: 94 mg Protein: 3,3 g
Næringsindhold pr. 100 g tilberedt:
Energi: 616 kJ Phe: 43 mg Protein: 1,5 g
Næringsindhold pr. stk ved 2 stk:
Energi: 678 kJ Phe: 47 mg Protein: 1,7 g
1x 25 mg phe-liste:
58 g pandekage med fyld