Pandekager med champignonfyld

Opskrift på pandekager med champignonfyld.

(2 stk, 4 lister)

Ingredienser:

Dej:

5 g Æggeerstatning
20 g Vand
25 g Lp-mel
100 g Lp-mælk
Salt
2 tsk Olie

Fyld:

90 g Champignon, rå og rengjorte
1 tsk Olie
80 g Lp-mælk
5 g Maizena

Fremgangsmåde:

  • Rør æggeerstatningen ud i vandet.
  • Rør Lp-melet ud i Lp-mælken.
  • Kom massen i æggeerstatnings-blandingen under omrøring og tilsæt salt.
  • Varm panden op og tilsæt lidt olie.
  • Fordel halvdelen af dejen jævnt ud over panden.
  • Bag pandekagen ved god varme på begge sider til den er lysebrun.
  • Rens champignoner og del dem i små stykker.
  • Brun champignonerne i olien.
  • Udrør maizena i Lp-mælk og kom det i gryden.
  • Smag til med salt.
  • Rul pandekagerne sammen om fyldet.

Tilbehør:

Grøn salat

Næringsindhold i hele portionen:

Energi: 1355 kJ Phe: 94 mg Protein: 3,3 g

Næringsindhold pr. 100 g tilberedt:

Energi: 616 kJ Phe: 43 mg Protein: 1,5 g

Næringsindhold pr. stk ved 2 stk:

Energi: 678 kJ Phe: 47 mg Protein: 1,7 g

1x 25 mg phe-liste:

58 g pandekage med fyld

Redaktør