Ostindisk karry

Opskrift på ostindisk karry.

(1 portion, 5 lister)

Ingredienser:

50 g Æble i både
30 g Gulerod i tern
49 g Svesker eller rosiner
35 g Ærter
5 g Maizena
20 g Lp-mælk
Salt og lidt karry

Fremgangsmåde:

  • Skræl æble og gulerod og skær dem i hhv. både og tern.
  • Kog gulerod og svesker møre i vand.
  • Tilsæt æbler og ærter og giv grønsagerne et opkog.
  • Rør Maizenaen ud i Lp-mælken.
  • Opvarm olien i en gryde og brænd karryen af, og tilsæt maizenajævningen. Tilsæt evt. lidt vand.
  • Kom grønsagerne i karrysovsen og smag til med salt.

Tilbehør:

Lp-ris eller Lp-brød.

Tips:

  • Retten kan fryses

Næringsindhold i hele portionen:

Energi: 1109 kJ Phe: 124 mg Protein: 4,2 g

Næringsindhold pr. 100 g tilberedt:

Energi: 633 kJ Phe: 71 mg Protein: 2,4 g

1x 25 mg phe-liste:

35 g ostindisk karry

Redaktør