Opfølgningskursus for kvinder opereret for kræft i underlivet

Afdeling for Kvindesygdomme tilbyder dig et kursus, efter du er opereret for kræft i underlivet.

Afdeling for Kvindesygdomme tilbyder dig et kursus, efter du er opereret for kræft i underlivet.

Det er naturligt at føle sig usikker efter et sygdomsforløb, og mange kvinder føler sig alene med deres tanker og bekymringer.

På kurset får du viden om livet efter kræft. Vi tror på, at viden giver de bedste forudsætninger efter behandling af gynækologisk kræft, og hjælper dig til, at finde dig til rette i en forandret hverdag. Vores ambition er, at denne viden fører til øget tryghed og en større oplevelse af at kunne handle mere sikkert efter et sygdomsforløb. Kurset er derfor en del af dit behandlings- og plejeforløb. På kurset vil du møde sygeplejersker, læger og en psykolog. Alle underviserne er ansat i Afdeling for Kvindesygdomme. Sted: Afdeling for Kvindesygdomme, Rigshospitalet, opgang 5, 3. sal, afsnit 5031 reposen Deltagelse er gratis. Der er plads til 12 deltagere på hvert kursus.

Tilmelding: Kurset er for patienter, og du kan tilmelde dig til sygeplejersken, du møder i klinikken eller sende en mail til: Gynaekologi.rigshospitalet@regionh.dk

Herefter modtager du en bekræftelse fra kursuslederen, samt information om praktiske oplysninger.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Afdeling for Kvindesygdomme på telefon 35 45 42 50 mellem kl. 14.30–15.30.

Du er tilmeldt nedenstående kursusdag dato:      

Opfølgningskursus:

12.30-12.40: Introduktion til kurset v/ kursusleder

12.40-13.30: Gynækologisk kræft v/ læge

PAUSE

13.40-14.25: Livet efter kræft v/ psykolog

PAUSE

14.35-15.20: Senfølger, krop, samliv og hverdagsliv v/ sygeplejerske

15.20-15.30: Opsamling.

Redaktør