Omelet med løg og fennikel

Opskrift på omelet med løg og fennikel.

(1 portion, 4 lister)

Ingredienser:

Omelet:

20 g Æggeerstatning
80 g Vand
30 g Lp-mel
150 g Lp-mælk
Salt og peber
Olie til stegning

Fyld:

10 g Olie
35 g Løg eller rødløg
90 g Fennikel (2½ liste)
Salt og peber

Fremgangsmåde:

Omelet:

  • Pisk æggeestatning sammen med vandet.
  • Pisk lp-mel, lp-mælk og salt og peber ned i ”æggemassen”, til det er uden klumper.
  • Varm olien på en lille pande og fordel æggemassen på panden.
  • Steg omeletten på panden til den er brunet og gennembagt.
  • Vendes og steges på den anden side.

Fyld:

  • Pil løget og hak løget fint.
  • Varm olien i en pande og svits løget i olie.
  • Rens og snit fennikel fint.
  • Kom fennikel på panden og svits sammen med løget i 5-10 minutter under omrøring
  • Krydr med salt og peber.
  • Server omeletten med fyldet inden i.

Tilbehør:

Serveres med lp-brød

Næringsindhold i hele portionen (omelet+fyld):

Energi: 1537 kJ Phe: 100 mg Protein: 2,4 g

Næringsindhold pr. 100 g tilberedt:

Energi: 452 kJ Phe: 29 mg Protein: 0,7 g

1x 25 mg phe-liste:

86 g Omelet med løg og fennikel

Redaktør