(1 portion, 4 lister)
Ingredienser:
Omelet:
20 g Æggeerstatning
80 g Vand
30 g Lp-mel
150 g Lp-mælk
Salt og peber
Olie til stegning
Fyld:
10 g Olie
35 g Løg eller rødløg
90 g Fennikel (2½ liste)
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Omelet:
- Pisk æggeestatning sammen med vandet.
- Pisk lp-mel, lp-mælk og salt og peber ned i ”æggemassen”, til det er uden klumper.
- Varm olien på en lille pande og fordel æggemassen på panden.
- Steg omeletten på panden til den er brunet og gennembagt.
- Vendes og steges på den anden side.
Fyld:
- Pil løget og hak løget fint.
- Varm olien i en pande og svits løget i olie.
- Rens og snit fennikel fint.
- Kom fennikel på panden og svits sammen med løget i 5-10 minutter under omrøring
- Krydr med salt og peber.
- Server omeletten med fyldet inden i.
Tilbehør:
Serveres med lp-brød
Næringsindhold i hele portionen (omelet+fyld):
Energi: 1537 kJ Phe: 100 mg Protein: 2,4 g
Næringsindhold pr. 100 g tilberedt:
Energi: 452 kJ Phe: 29 mg Protein: 0,7 g
1x 25 mg phe-liste:
86 g Omelet med løg og fennikel