Omelet med champignon og peberfrugt

Opskrift på omelet med champignon og peberfrugt.

(1 stk, 5 lister)

Omelet

Ingredienser:

20 g Æggeerstatning piskes med 80 g vand
30 g Lp-mel
175 g Lp-mælk
Salt og peber
Olie til stegning

Fremgangsmåde:

  • Pisk æggeerstatning med vandet.
  • Pisk Lp-mel, Lp-mælk, ned i æggemassen. Dejens konsistens er som tynd mayonnaise. Tilsæt salt og peber
  • Varm en stor pande op og tilsæt olien.
  • Fordel dejen jævnt ud over panden.
  • Steg til undersiden er brunet og omeletten er gennembagt.
  • Den vendes og steges på den anden side.

Næringsindhold i hele omeletten:

Energi: 1199 kJ Phe: 26 mg Protein: 0,6 g

Næringsindhold pr. 100 g tilberedt:

Energi: 631 kJ Phe: 14 mg Protein: 0,3 g

1x 25 mg phe-liste:

179 g omelet

Fyld:

Ingredienser:

25 g Løg
72 g Champignon (2 lister)
63 g Rød peberfrugt (3 lister)
1 spsk Olie
1 spsk Hakket persille
Salt og peber

Fremgangsmåde:

  • Hak løg, champignoner og rød peber fint.
  • Varm panden op tilsæt olien og grønsagsfyldet.
  • Steg ved svag varme i ca. 5 min til grønsagsfyldet er gyldent.
  • Krydr med salt og peber.
  • Fordel fyldet på omeletten og drys med persille.

Næringsindhold i al fyldet:

Energi: 397 kJ Phe: 93 mg Protein: 3,5 g

Næringsindhold pr. 100 g tilberedt fyld:

Energi: 318 kJ Phe: 75 mg Protein: 2,8 g

1x 25 mg phe-liste:

33 g tilberedt omelet-fyld

Redaktør