Ingredienser:
20 g Æggeerstatning piskes med 80 g vand
30 g Lp-mel
175 g Lp-mælk
Salt og peber
Olie til stegning
Fremgangsmåde:
- Pisk æggeerstatning med vandet.
- Pisk Lp-mel og Lp-mælk, ned i æggemassen. Dejens konsistens er som tynd mayonnaise.
- Tilsæt salt og peber
- Varm en stor pande op og tilsæt olien.
- Fordel dejen jævnt ud over panden.
- Steg til undersiden er brunet og omeletten er gennembagt.
- Den vendes og steges på den anden side.
Tips:
Omeletten kan fyldes med forskellige stegte grøntsager
Næringsindhold i hele omeletten:
Energi: 1199 kJ Phe: 26 mg Protein: 0,6 g
Næringsindhold pr. 100 g tilberedt:
Energi: 631 kJ Phe: 14 mg Protein: 0,3 g
1x 25 mg phe-liste:
179 g omelet